Belejring af borgerrepræsentationen

Af BlokR

Ungdomshus mens vi er unge

Siden Aktion G13 i oktober har ungdomshuset forhandlet med Københavns Kommune om et nyt ungdomshus. Der er blevet indgået en fælles hensigtserklæring mellem Kommunen, fonden og Ungdomshusbevægelsen om vilkårene for et nyt ungdomshus. Så vidt – så godt, men når det når til rent faktisk at løse problemet, så går det alt for langsomt.

– BlokR bliver lanceret fordi vi snart har stået uden ungdomshus i et år. Vi kan ikke holde koncerter og aktiviteter i hensingtserklæringer, papirarbejde eller udvalgsmøder, men skal bruge et hus. Hver dag der er gået siden Jagtvej 69 blev revet ned, har været en dag for meget, udtaler Pil fra den nye aktions pressegruppe

Borgerrepræsentationens sidste chance for at løse problemet- inden København har stået et helt år uden et ungdomshus – er ved deres møde den 21. februar. Den dag vil vi gerne sørge for at de når hele dagsordenen, og vise at de ikke kan blive ved med at trække det i langdrag.

– Vi er bange for at det hele drukner i bureaukrati, og at en løsning trækker ud. Derfor vil vi belejre borgerrepræsentationen den 21. februar, for med vores antal at sikre os at problemet bliver fulgt til dørs. Vi vil have et ungdomshus mens vi stadig er unge, affslutter Pil.

Se også BlokRs hjemmeside – klik på billedet

raadhus belejring

 

Netavisen 22. januar 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne