Aktion G13 byder forhandlinger velkommen

Af G13

Torsdag eftermiddag modtog G13 en email fra Ritt Bjerregaard. I mailen inviterer hun ungdomshusbevægelsen til møde på Rådhuset i næste uge. Mathias fra Aktion G13 siger:

– Vi har hele tiden gerne villet dialogen, så det er da glædeligt at Ritt Bjerregaard inviterer os til møde. Vi sender en forhandlingsgruppe efter første stormøde i vores nye ungdomshus, og så er vi klar til at snakke.

– At Ritt inviterer til dialog og forhandling viser at situationen skal løses politisk istedet for at sætte politiet til det. Et selvstyrende ungdomshus er en sag mellem Københavns ungdom og kommunen, og ikke mellem ungdommen og politiet.

Netavisen 5. oktober 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne