G13: Plads til både boliger og ungdomshuse

Af Aktion G13

Københavns borgerrepræsentation behandlede onsdag aften en lokalplan for området på Grøndalsvænge Allé 13. Beslutningen muliggør at der kan bygges billige boliger på grunden. Aktion G13 går selvfølgelig ind for billige boliger i København, ligesom vi går ind for flere ungdomshuse og fristeder. Men den nuværende situation er patetisk. Troels fra G13 siger:

– At sagen er blevet hastet igennem på den måde er udelukkende fordi Ritt er i gang med at finde en undskyldning for ikke at give os nøglerne til huset på Grøndalsvænge Allé 13. Hun ved nemlig godt at hun har røvrendt os og skylder os et ungdomshus.

– Hun ved ovenikøbet også godt at Grøndalsvænge Allé 13 er et rigtig godt bud på en løsning af konflikten. Husene har stået tomme i flere år, og bygningerne er ejet af kommunen.

Når Grøndalsvænge Allé 13 på lørdag bliver indviet som nyt ungdomshus, glæder vi os til at deltage aktivt i den politiske proces, da den endelige plan for området først endeligt vedtages en gang i marts. Der er både plads til billige boliger og ungdomshuse i København, Ritt skal ikke lykkes med at gøre det til et enten/eller.

– Ritt Bjerregaard prøver at redde et af sine store politiske fallitter – projektet med de billige boliger – ved at forværre en anden af hendes store politiske fejltagelser – sagen om ungdomshuset. Hun jokker simpelthen fra den ene bunke spinat til den næste – det grænser til det pinlige, slutter Troels.

Netavisen 4. oktober 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne