SOSU-arbejdere: Strejk 2. oktober!

Social og sundsarbejdere på plejehjem og i hjemeplejen i København forbereder at nedlægge arbejdet den 2. oktober. SOSU assisenterne opfordres til at møde op på Rådhuspladsen kl. 11 og herfra gå i demonstration til Christiansborg hvor der vil være lydanlæg og folk kan komme til orde..

SOSU arbejderne har lagt opfordringen Strejk!!! ud på deres hjemmeside, en hjemmeside der oprindelig blev oprettet som et samlingspunkt for at koordinere og informere under deres omfattende og flotte arbejdsnedlæggelser op til sommerferien.

SOSU arbejderne lægger vægt på, at der bliver tale om arbejdsnedlæggelser men bakker derudover op om at demonstre på velfærdsdemonsstrationen, der arrangeres af en række fagforeninger samme sted kl. 16.30 dvs. Christiansborg Slotsplads.

‘Vi bliver nødt til at gøre det i arbejdstiden, for at det kan mærkes. Men I er selvfølgelig velkommen til at gå med i den demonstration også,’ hedder det i deres opfordring.

Netavisen 28. september 2007

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne