Endnu to danske besættelsessoldater dræbt i nat

Næppe har den danske forsvarsminister besluttet at optrappe besættelsen i Afghanistan med danske kampvogne før endnu to danske soldater må lade livet for regeringens illegetime besættelse.

De to danske soldater den 24-årige Mikkel Keil Sørensen og den 22-årige Thorbjørn Ole Reese blev dræbt af modstandsstyrker under kampe i Upper Geresk Valley i Helmlandsprovisnen. Yderligere en dansk soldat blev såret,i den ene arm og det ene ben.

Hvor mange flere besættelsessoldater vil blive dræbt før regeringen tvinges til at erkende, at besættelsen af Afghanistan vil lide nederlag, på samme måde som den gør det i Irak og trækker tropperne hjem i stedet for den planlagte optrapning med endnu flere soldater og kampvogne?

Kravet om ikke flere krige. – Tropperne hjem nu fra Afghnaistan og Irak og kravet om at stille regeringen til ansvar for sine krigsforbrydelser må lyde endnu højere omkring demonstrationerne ved Folketingets åbning den 2. oktober.

Netavisen 28. september 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne