Reaktionær farce: Den kristne sekt sætter Ground 69 til salg

Ground69

Den fundamentalistiske kristne sekt Faderhuset, som politikerne på Københavns Rådhus forærede den historiske bygning Ungdomshuset på Jagtvej 69 til mod en beskeden kompensation, har sat Ground 69 til salg for 15 millioner kroner.

Den hadprædikende sekt vil høste en gigantprofit på rydningen og nedrivningen af Ungdomshuset, der har kostet det offentlige millionbeløb og ført til bitre konfrontationer mellem borgerrepræsentationen og politiet på den ene side og den københavnske ungdom og store dele af befolkningen på den anden.

Den fascistiske profitsekt viser nu, at den hele vejen igennem har løjet om formålet med erhvervelsen af Jagtvej 69: Formålet var at fordrive de unge, rive arbejderbevægelsens historiske bygning ned  – og at score kassen.  

Hvis der var retfærdighed til, ville sektens profit blive konfiskeret – og sektledelsen straffet for at have handlet med bedrageriske hensigter.
Det er en kendsgerning, at politikere og politi har beredvilligt hjulpet sekten med dens lumre forehavender. Den fond, der forhandlede med Ruth Evensen og Co. om at tilbagekøbe huset før konfrontationen for 15 millioner kroner ’føler sig helt til grin’.

Tilbage står de københavnske politikere med Ritt Bjerregaard og hendes  socialdemokrater i spidsen hen til de ekstremt reaktionære venstrefolk og dansk folkepartister med røven bar og ynkeligt afslørede  – uden at borgmesterpartiet kunne drømme om at indrømme hverken skyld eller fejltagelser.

Den gigantiske skade er sket, men nu må virkningene inddæmmes. Det er tid til klar imødekommelse af de unges og den brede befolknings krav om et nyt hus til den københavnske ungdom.

Giv dem Grøndalsvænges Allé 13. NU!

Se baggrundshistorien her
Ansvaret for Ungeren-konfrontationen ligger hos politikere, politiet og fascistiske fundamentalister

Netavisen 20. september 2007
   


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne