Ungdomshus vil klæde Nordvest  

Beboergruppen for et ungdomshus i Nordvest
 
Beboere i Nordvestkvarteret bakker op om ideen om et nyt ungdomshus på Grøndalsvænge Allé 13. Derfor har vi dannet en beboergruppe for at støtte idéen om et ungdomshus i Nordvest. Vi mener, at det vil klæde området bag Fuglebakken Station godt og byder det nye ungdomshus velkommen.  
 
– Vi håber på at få et kulturhus som er åbent for alle. I Nordvest har mange ikke råd til dyre cafebesøg og koncerter. Derfor ser vi frem til at nyde godt af billige folkekøkner og kulturtilbud, udtaler Janne Wedenborg fra beboergruppen for et ungdomshus i Nordvest.  
 
Vores kvarter mangler rekreative og kulturelle tilbud til børn og unge og kommunen har netop lukket Sokkelundlille, som var voreres eneste kulturelle tilbud til børn og unge Nordvest. Vi vil gerne have det samme levende kulturliv i vores kvarter, som Ungdomshuset på Jagtvej 69 var med til at give Nørrebro.  
 
– Vi henstiller til politikerne om at finde en politisk løsning på problemet inden 6. oktober, hvor de unge siger, at de vil tage huset på Grøndalsvænge Alle, siger Janne Wedenborg.  
 
I beboergruppen er der folk i alle aldre. Vi har det til fælles, at vi ønsker at gøre Nordvest til et endnu mere mangfoldigt, kulturrigt og spændende sted at leve. Beboergruppen er åben for alle og vi kan kontaktes på beboereforetungdomshus@gmail.com og [www.ungdomshus-i-nordvest.dk].  
 
Hvis du bor i området og gerne vil være en del af beboerforeningen, så skriv en mail med navn, adresse og telefonnummer.  

Netavisen 31. august 2007
 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne