Århus: HUSET igen på dagsordenen

Århus Byråd vil på sit møde onsdag den 23. maj diskutere, om kulturinstitutionen HUSET i Århus alligevel skal have en fremtid i byen.

I forbindelse med spareforliget i september besluttede Århus Byråd at fratage HUSET både bygningen i Vester Allé og det kommunale tilskud, men på baggrund af kommunens overraskende regnskabsoverskud på ca. 1/2 mia. kr., vil byrådsmedlem Dorthe Laustsen (SF) nu have sagen om HUSET taget op igen.

Byrådet har forud for mødet modtaget et helt nyt forslag fra HUSETs medarbejdere til en videreførsel af HUSETs aktiviteter – i første omgang i form af en reduceret overgangsmodel, men med stort udviklingspotentiale.

Netavisen 23. maj 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne