Bøderegn!

Info fra ABC til anholdte ifbm. rydningen af ungdomshuset:

Politiet er begyndt at udsende bøder til folk der var anholdte i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset. ABC vil gøre opmærksom på at hvis man betaler bøden erklærer man sig skyldig i poltiets påstand. Vores opfordring skal derfor lyde på at man ikke betaler bøden og sender en kopi af bøden til os. Politiet vil sikket rykke for betalingen – hvis du ikke betaler vil du blive indkaldt til retten. Dette tager tid – måske op til år….

Du vil snarest blive indkaldt til et info møde hvor du vil kunne få informationer om hvordan reglerne er. Du kan efter mødet beslutte om du vil gå i retten eller evt. Betale bøden. Studerende, unge under 18 år og folk på overførelsesindkomster kan få nedsat bøden i retten. I retten er der selvfølgelig også en teorektisk chance for at du bliver frikendt. På info mødet vil vi ligeledes orientere om advokat salærer, sagsomkostninger, erstatninger mm og der er selvfølgelig mulighed for at stille generelle spørgsmål.

Men igen hvis du betaler bøden er løbet kørt….

None forgotten – nothing forgiven

ABC – København
Postbox 604
2200 Kbh N

Netavisen 18. april 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne