Aflysning: OK2007 aflyser faglig konference -brug kræfterne for et nej lokalt

OK 2007 initiativet har besluttet at aflyse den planlagte overenskomst konference mandag den 16 april i Horsens. Konferencen var lagt uhyre sent i forløbet, hvor afstemningen om mæglingsforsget er allerede igang og skal være færdig den 27. april til offentliggørelse den 30. april.
– Brug kræfterne lokalt for at sikre et nej. Der er så kort tid til at gennemføre afstemningen om mæglingsforslaget, at vi ikke vil samle tillidsfolk fra hele landet den 16. april, som vi ellers lagde op til, siger Bjarne Sørensen fra OK2007 initiativet.

Overenskomstkonference den 2. maj?
Samtidig har initiativet besluttet at indkalde til en landsdækkende tillidmandskonference såfemt urafstemningen ender med et Nej. Her er 2. maj den foreløbig fastsatte dato.

Netavisen 12. april 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne