57% støtte til Ungdomshuset – Nu skal der laves aktioner!

Af Ungdomshuset

I dagens udgave af Berlingske Tidende fremgår det, at Københavnerne kræver et ungdomshus. Mere præcist kan man læse, at hele 57% af de adspurgte, i en undersøgelse lavet af Gallup for Berlingske Tidende, mener at Københavns Kommune aktivt bør medvirke til at brugerne af Jagtvej 69 kan få en anden bygning stillet til rådighed som nyt ungdomshus.

“Det er jo helt vildt. Jeg længe vist, at der var mange der støttede
Ungdomshuset, men de her tal er jo helt fantastiske. Udtaler Anja fra Ungdomshusets pressegruppe.”

Anja siger videre

“Det er sådanne nogle tal, der gør at jeg bliver endnu mere sikker på, at vi gør det rigtige ved at kæmpe.”

“Det her er simpelthen noget som Ritt Bjerregaard bliver nød til at forholde sig til.”

Ungdomshuset opstillede i forbindelse med en 25 timers lang diskussion i Ungdomshuset, 4 krav for hvad der skulle til, for at man ville gå med til at aflevere nøglen til Jagtvej 69. Se dem her:

http://ungdomshuset.dk/article.php3?id_article=107

Det mest omdiskuterede har været, at der er stillet krav om at huset ikke må koste mere end en krone. Med den nye undersøgelse fra Gallup viser det sig at hele 40% af Københavnerne støtter Ungdomshusets krav.

“Vi er utrolig rigtig glade for at Københavnerne har fundet vores krav rimelige og så hele 40%, det havde jg aldrig turde håbe på” Udtaler Anja

Den store støtte gør selvfølgelig, at Ungdomshuset nu er blevet ekstra tændte på at råbe Ritt Bjerregaard op. Derfor vil Ungdomshuset bruge torsdag til søndag til at gøre Ritt Bjerregaard opmærksom på, at hun bliver nød til at ændre betingelserne for en flytning fra Jagtvej 69 til Stevnsgade 34. Hun skal simpelthen finde de 12 mio kr. et andet sted.

“Helt præcist så har vi tænkt os, at bruge resten af ugen på en masse sjov, aktioner og fest. Der er rigtig mange grupper omkring Ungdomshuset, der allerede har meldt at de er med på ideen.” Udtaler Anja

Programmet bliver som følger:

Onsdag den 14. februar ˆ Valentins dag middag i Ungdomshuset. Der er mad for 20 kr. I løbet af aftenen og natten vil en stor del af Ungdomshusets støtter vise deres kærlighed til Jagtvej 69.

Der vil onsdag være mulighed for at komme ned i Ungdomshuset og købe en Ungdomshuset støttetrøje, hvis man ikke allerede har en, så man er klar til en uge i Ungdomshusets tegn.

Torsdag: Bannermaling i den store sal i Ungdomshuset. Alle Ungdomshusets venner har mulighed for at komme forbi Ungdomshuset og lave et banner, eller andet kreativt, som de måske får brug for, i løbet af dagene efter.

Fredag: Aktionsdag! Der bliver fri fantasi i hele byen, en ting bliver sikkert, hvis man ikke oplever Ungdomshuset fredag, så kommer man ikke nok ud. Vi opfordrer folk til at aktionere både traditionelle og utraditionelle steder.

Lørdag: Ungdomshuset på gaden. Ungdomshuset vil rykke en masse af sine aktiviteter til et ukendt sted i byen. Der bliver graffiti, mad, gøgl, hygge, musik og alt hvad man ellers holder af ved Ungdomshuset.

Søndag: Initiativet for flere ungdomshuse arrangerer 1 KRONE-demo! Det bliver en super svedig TRANSISTOR-LARME-FASTELAVNSDEMO som forhåbentlig vil kunne høres i hele byen. Se mere på:

http://flereungdomshuse.blogspot.com/

“Vi håber at det bliver nogle fede dage, og at alle vil være med til at løfte i flok. Det bliver smadder sjovt.” slutter Anja.

Netavisen 15. februar 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne