Vores nye ungdomshus er en kæmpe succes

Af Flere Ungdomshuse

Lørdag den 13. januar startede med en demonstration for flere ungdomshuse og sluttede med en succesrig og fredelig besættelse af en nyt ungdomshus. To tusinde mennesker gik på gaden for flere ungdomshuse, og mens det skete blev Dortheavej 63 gjort klar til
indvielsen af Københavns Ungdomshus nummer to.

“Alt forløb fantastisk Jeg er vildt imponeret over de flere hundrede mennesker, som har deltaget i besættelsen. De har været utrolig modige og godmodige, selv da politiets affyrede tåregas mod en helt fredelig mængde. Det var en overreaktion, men det var virkelig flot, at demonstranterne beholdt fatningen.” Udtaler Anna Sørensen fra huset

“Tilgengæld var det en rigtig beslutning at trække politiet tilbage. Det her er et politisk spørgsmål. Vi håber, at politiet kan se fornuften i at overlade ansvaret til politikerne, som burde tage det
på sig. Det bliver en spændende dag i morgen.” Udtaler Mads Clausen

“Vi har allerede modtaget gaver fra naboerne, og alle vi har talt med på gaden har taget utrolig godt i mod initiativet.” Udtaler Anna Sørensen fra huset

Det her er ikke en enaftensforestilling. Vi bliver. I morgen går vi i gang med at sætte bygningen i stand.

Initiativet for flere ungdomshuse kan kontaktes på telefon 50 22 74 64

www.myspace.com / flereungdomshuse

Netavisen 14. januar 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne