Aktivister navngiver DR´s nye vejrbåd!

DR’s nye vejrbåd har indtil i aften manglet et navn. Konkurrencen om bådens navn er udskrevet, og aktivister fra “Aktionsguppen for Flydende Ungdomsbåde” har i nat ikke bare hjulpet med at finde på navnet, men sågar allerede påskrevet bådens nye navn – “Båden 69”.

Aktionsgruppen for flydende ungdomshuse har i løbet af natten mellem den 10. og 11. januar etableret det første flydende Ungdomshus i København – “Båden 69”. “Båden 69” ligger fortøjet ved Daniscos hovedsæde i Københavns havn lige overfor den Sorte Diamant, og har indtil tidligere i aften fungeret som Danmarks Radios vejrbåd.

Aktivisterne er glade for deres nye flydende brugerstyrede Ungdomshus – “Båden 69”, og har allerede indledt et tæt samarbejde med Ungdomshuset på Jagtvej 69.

Talsmand Skipper Klement udtaler: “Vi vil meget gerne takke Kenneth Plummer for at have lagt Københavns første brugerstyrede Ungdomsbåd lige midt i København! Når DR har brugt ALT for mange penge på en koncertsal for samfundets top, så er det positivt at se at der med denne båd alligevel er tænkt på de unge københavnere med få midler!” 

De maritime aktivister har allerede planlagt deres første store aktivitet: “Vi vil til sommer følge Kongeskibet Danmark rundt på dets rute rundt i det danske sommerland, og hvis “Båden 69″ vurderes søstærkt nok, vil aktivisterne også aflægge besøg på Færøerne og Grønland. Vi vil vise Danmark at brugerstyrede Ungdomsbåde sagtens kan fungere, og derfor udbredes!”

For flere ungdomshuse til lands, til vands og i luften!

Hvis I rydder Ungern’, rydder vi havnen!!!

Netavisen 11. januar 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne