Ritts mediestunt: Ungdomshuset udlover dusør

Af Ungdomshuset

Ritt Bjerregård peger igen på en grund, som hun mener fonden bør købe. Denne gang er det Jagtvej 155. På ejendommen ligger en gammel brandstation, der ifølge politiken.dk er tom pga. akut nedstyrtningsfare.

Ritt Bjerregård siger i den forbindelse til Politiken, at det vil være ”latterligt” at gøre flere forsøg med Jagtvej 69. Ungdomshuset vil gerne understrege, at Ritt Bjerregård aldrig har gjort nogen forsøg på at redde huset på Jagtvej 69.

Nu har Ungdomshusets pressegruppe fået nok af, at bliver ringet op af journalister der mener at brugerne må forholde sig til diverse luftkastel-udspil fra politikere. Derfor udlover gruppen nu en dusør til pressen.

– ”Vi gi’r en øl til enhver der kan komme med et eksempel på noget, Ritt Bjerregård faktisk har gjort, for at løse den her konflikt. Det skal ikke være noget hun har sagt, men noget hun har gjort. Og vi lover, at øllen er kold”, lover Jan fra pressegruppen.

Jan og de andre i pressegruppen er godt irriteret over, at overborgmesteren igen er ved at slippe afsted med at få ingenting til at fremstå som noget:
– ”Det er simpelthen absurd, at Ritt Bjerregård forsøger at fremstå som om hun har forsøgt alt for at løse konflikten, mens de uprøvede muligheder hober sig op.

Ritt Bjerregård har INTET gjort. Det er fonden, der har forsøgt og de har ikke haft én kommunal krone i ryggen. Politikerne har IKKE spurgt Faderhuset, om kommunen kunne bytte grunden for en anden og politikerne har IKKE spurgt om familien Evensen ville se mere positivt på at sælge, hvis det var kommunen, der var køber. Det er virkelig utroligt, at Københavns overborgmester forsøger at spinne sig fra virkeligheden i stedet for at se den i øjnene”, siger Jan.

At Ritt Bjerregård peger på huse her og der gør dem ikke til fremtidige ungdomshuse. Knud Folchack fra fonden Jagtvej 69 har understreget, at der ikke er nogen fondsmidler uden konkret politisk opbakning. Den opbakning er aldrig kommet.

– ”Hvorfor bliver Ritt Bjerregård ved med at snakke udenom i stedet for at gøre noget. Vi synes overborgmesteren skal spørge familien Evensen om de vil afstå Jagtvej 69 i bytte for nr. 155. Eller om det vil være anderledes, hvis det er kommunen og ikke fonden, der byder på Jagtvej 69”.

Ungdomshuset har sit ugentlige fællesmøde i aften, men pressegruppen regner ikke med, at den forfaldne brandstation vil blive diskuteret.

– ”Det er jo ikke konkret bare fordi der er en internetavis, der skriver om det. Vi har ikke fået nogen henvendelse og vi regner faktisk ikke med, at der kommer nogen. Politikerne har haft over seks år siden de solgte Ungdomshuset. Hvis det bare var meningen vi skulle flytte, så havde de sgu nok nævnt det for os”.

Ungdomshuset kan kontaktes af pressen på 26 62 93 44, hvis man mener man har krav på sin dusør.

Netavisen 9. januar 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne