Randers mod byrådsflertallet

Mere end 1000 deltog mandag i demonstration mod nedskæringer

På ti dage har forældre, elever og lærere udviklet kampen mod Randers Byråds flertals nedskæringer på de sociale budgetter. Tre skoler har reageret kraftigt med demonstrationer og andre protester.

Mandag den 25. demonstrerede de tre skoler Hobrovejens skole, Vorup skole og Rytterskolen i fællesskab foran Rådhuset i Randers. Demonstrationen fik tilslutning af mange pensionister. Demonstranterne udtrykte i utvetydige vendinger deres vrede og harme, og lovede flere protester i den kommende tid.

I Randers er der lagt op til en besparelse på 50 millioner kroner på det kommunale budget i år, besparelser der skal ramme de sociale områder og dermed gå værst ud over ded årligst stillede i kommunen.

For at styrke protesterne mod nedskæringerne mest muligt, må alle de berørte grupper i Randers gå sammen i fælles kamp mod byrådets planer. Regeringens og byrådets omfordelingspolitik må vendes. Mens aktionærerne og de store virksomheder bliver forgyldt, må UnderDanmark betale gildet. Denne udvikling må vendes.

Mere om de kommunale nedskæringer

Østjyder må ruste sig til milliardbesparelser
Kommunistisk Politik 16, 2003

Odense: nedskæringer over hele linien
Netavisen 22.08.03

Netavisen 26.. august 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater