Tillidsfolk parat med nye aktioner

Når deltidsloven skal til 2. behandling i uge 20 (13.-17.maj), vil en lang række fagforeninger opfordrer til en landsdækkende aktivitetsdag. Den er nu fastlagt til den 16. maj. Det er fagforeningerne bag initiativet “Fagligt ansvar for en bedre fremtid”, der kommer med opfordringen.

– Det er ikke en opfordring til at nedlægge arbejdet, men til, at der sættes aktiviteter i gang lokalt, forklarer Finn Sørensen, formand for SiD Bryggeriarbejdernes Fagforening i København.
– Vi opfordrer til, at man på arbejdspladserne sætter en diskussion i gang om, hvad man kan gøre. At man følger nøje med i sagen og finder ud af, hvilke aktiviteter, der kan sættes i søen, når deltidsloven skal til andenbehandling i Folketinget i Folketinget. Nu venter vi på tilbagemeldinger om, hvilke aktiviteter man forestiller sig, tilføjer Finn Sørensen.

LO i storbyerne er desuden blevet enige om at afholde et nyt landsdækkende tillidsmandsmøde lørdag den 7. september, som er tænkt at være en opfølgning og udvidelse af konferencen den 1. marts i Silkeborg. Ifølge Finn Sørensen forventer indkalderne, at den kommende bliver dobbelt så stor, hvilket vil betyde omkring 1.500 deltagere.

Netavisen 7. maj 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne