Glistrup aktør i Nyrup-regeringens valgbedrag

Det dybt reaktionære, indvandrerfjendske parti, Fremskridtspartiet med Mogens Glistrup i spidsen, afleverer i morgen de godt 20.000 underskrifter til indenrigsministeriet, hvilket gør partiet opstillingsberettiget til det forestående folketingsvalg.
Den forløbne uges toner fra Venstre og Det Konservative Folkeparti om vilje til et samarbejde med Glistrups kulsorte tropper, hvis altså Fremskridtspartiet kommer over spærregrænsen på de 2 pct. og dermed bliver at finde på tinge efter valget, har Socialdemokratiet og SF ikke set sig sene til at forsøge at udnytte. SF’s formand Holger K. Nielsen udtaler om den borgerlige vilje til et evt. samarbejde med Glistrup, at “de (V og K, red.) virker skamløse i jagten på magten”.
Der er imidlertid ikke noget overraskende ved, at V og K som borgerskabets mest traditionelle partier “skamløst” bruger fremmedhaderen Glistrup, der ifølge Politiken Søndag vil have et “muhammedanerfrit Danmark” ved simpelthen at smide alle muslimer ud af landet i løbet af tre måneder, som parlamentarisk støtte, hvis det skulle vise sig nødvendigt. Skamløsheden, som Holger K. Nielsen beklager sig så svært over, er nemlig en helt integreret del af det borgerlige demokrati, hvor fordærvet valgflæsk er en fast ret på valgenes menukort.
Derimod må Glistrup ses som blot en af mange brikker i det store bedrag mod det danske folk, som alle Folketingets partier dagligt gør sig i bag Christiansborgs tykke mure, og i kraft af sine ekstremt menneskefjendske holdninger, som hele den “frie” presse er helt manisk efter at sende ud til befolkningen, bidrager han til, at fremmedhaderne og racisterne i Dansk Folkeparti kan rykke noget ud af skyggen som “det ekstreme højre” og for alvor blive “regeringsdueligt”.
Det, der imidlertid er virkeligt skamløst, er, at den socialdemokratisk-radikale, arbejderfjendske nedskæringsregering, støttet af Enhedslistens rød-grønne og Holger K. Nielsens folkesocialistiske ministeraspiranter, bl.a. ved hjælp af Glistrup forsøger at skræmme og true arbejderne, de arbejdsløse, pensionisterne, førtidspensionisterne og de uddannelsessøgende til at give Nyrup fire år mere med endnu mere EU-integration, endnu flere udliciteringer og privatiseringer, endnu mere udhulning af reallønnen samtidig med et stadigt stigende arbejdstempo, endnu flere stramninger over for de arbejdsløse, endnu flere forringelser og ødelæggelse af den offentlige sektor, endnu højere huslejer osv.
Det må derfor siges højt og tydeligt: Om statsministeren hedder Anders eller Poul til fornavn, har ingen som helst indflydelse på den overordnede økonomiske politik, for den er de to Rasmussen’er rørende enige om, nemlig den velkendte EU-politik til gavn for arbejdsgiverne og betalt af alle os andre. Det faktum diskvalificerer alle Folketingets partier, der støtter hver deres “præsidentkandidat” – Glistrup eller ej.

KP-Netkommentar

Netavisen 30. juli 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne