Folketinget opfordrer regeringen til at følge Hygums aktiveringsplan

Folketinget har med overvældende flertal – alle minus Enhedslisten – i fredags opfordret regeringen til at udforme en ny arbejdsmarkedspolitik.

Forslaget var stillet af de to regeringspartier selv i forlængelse af en kronik af arbejdsminister Ove Hygum i det nu hedengangne Aktuelt, der bag en masse fine ord lægger op til yderligere effektivisering af det asociale og umenneskelige aktiveringssystem til gavn for arbejdsgiverne. Med den brede parlamentariske opbakning åbnes der for, at ikke bare de åbent borgerlige partier, der har vedtaget den nuværende politik sammen med regeringen, men også SF kommer til at stå fadder til nye ‘reformer’.

Enhedslisten opfordrede helt for sig selv regeringen til inden næste valg at frigøre sig for aftalerne med de borgerlige partier, så den kunne stå frit ved udarbejdelsen af en ny arbejdsmarkedspolitik.

Netavisen 25. april 2001

Læs Kommunistisk Politiks kommentar til Hygums plan


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne