Arbejderpartiet Kommunisterne: Danmark ud af både Irak og Afghanistan, NU!

Af Arbejderpartiet Kommunisterne, APK
3. partikongres

De danske soldater skal hurtigt trækkes ud af både Irak og Afghanistan, og kampen for at vælte Fogh-regeringen og for at udvikle velfærdsprotesterne skal optrappes.
Det er nogle af budskaberne fra Arbejderpartiet Kommunisternes kongres, der blev afholdt i København i weekenden.

– Den danske deltagelse i Bush’s og Blairs terrorkrig skal nu bringes til ophør. Den har været en katastrofe fra starten, siger Dorte Grenaa, der blev genvalgt som formand for APK.
– Det har den danske antikrigsbevægelse og også vores parti sagt hele vejen i mere end fem krigsår. Dansk krigsdeltagelse er dansk krigsforbrydelse. Nu skal de danske tropper ud både fra Irak og Afghanistan, og Fogh-regeringen stilles til ansvar.

Dorte Grenaa tilføjer:
– De velfærdsprotester, som er vokset frem i løbet af 2006, er først og fremmest båret frem af de unge. Fogh kan nok så mange gange stemple dem som ’socialistiske ballademagere’, men de repræsenterer et opgør med Foghs fejlkurs, som deles af et flertal i befolkningen.

APK vil i sit arbejde i den kommende periode ikke mindst lægge vægt på at vinde en ny generation af unge for kommunismen, lyder det fra partikongressen, som var den tredje  siden stiftelsen i april 2000.

Netavisen 12. december 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne