Ungdomshus BZat

Af Ungdomshusets pressegruppe

Tidligere brugere af Ungdomshuset har her til aften BZ’at Stevngsgade 34. Den bygning som Ritt Bjerregård selv har foreslået som nyt Ungdomshus. Der er masser af folk, stemning og musik på vej.

– “Når vi tager dét hus, så er det fordi, vi allerede har konstateret at det er egnet til ungdomshus. Og siden Jagtvej 69 nu er væk, så må vi jo tænke kreativt”, forklarer Jan, fra Ungdomshusets Pressegruppe. Han fortsætter:

– “Vi nærmer os to månedersdagen for rydningen. Socialdemokraterne har erklæret tænkepause og der er ikke sket en skid. Så er vi nød til at tage sagen i egen hånd. For der skal være et ungdomshus i København. Det mener vi, og det mener et flertal af Københavnerne. Så kan vi jo ikke gå at vente i evigheder på politikerne. Huset står jo tomt”

Der er kun én ting, der ligger i vejen for, at huset med øjeblikkelig virkning, kan fungere som nyt ungdomshus:

– “Overborgmester Ritt Bjerregård skal lade være med at rydde huset. Da det er en kommunal ejendom er det i sidste ende hende, der bestemmer det. Vi mener hun skal se det her som en vej frem og gå ind i dialog”

Selvom politikerne foreslog bygningen som nyt ungdomshus, så er der egentlig planer om, at bruge den som handicapskole, men det mener de unge ikke er noget problem.

– “helt tilbage fra januar har der ligget en handlingsplan klar, der muliggør både ungdomshus og handicapskole. Og siden ingen er begyndt at bygge om endnu, så kan den plan stadig realiseres. Hvid de kommer et par dage bagud, så skal vi nok gi’ en hånd. Det ene udelukker ikke det andet.”

Lederen af handicapskolen, der muligvis skal flytte til de ny lokaler, har tidligere udtalt, at det ikke vil være et problem.

Netavisen 17. april 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater