Krav om SiD-formandens afgang

Jord- og Betonarbejdernes fagforening i København kræver en grundig oprydning i SiD, hvilket inkluderer SiD´s formand Poul Erik Skov Christensens afgang. Derved er der på ny skabt blæst om et af Danmarks største forbund som følge af dets interne regnskaber og aftaler med diverse leverandører. Det drejer sig om Willy Strubes millionsvindel og Poul Erik Skov Christensens “glemte” byggeregning på 135.000 kr.

I et åbent brev til SiD´s hovedbestyrelse kritiserer fagforeningen SiD-ledelsen og i særdeleshed formanden for ikke at have gjort nok for at få ryddet op i de sager, der har belastet forbundet hårdt. Der er – ifølge fagforeningsbestyrelsen – kun én mulighed for at genoprette tilliden til forbundet: Formanden må gå af.
“Vi må kræve, at SiD´s hovedbestyrelse er sig sit ansvar bevidst, og sammen med Poul Erik Skov Christensen træffer den eneste mulige beslutning: Poul Erik Skov Christensens afgang.”

SiD-formanden er forundret over kritikken netop nu, hvor der kører en politiundersøgelse af sagen og henholder sig til den opbakning, han fik fra hovedbestyrelsen på dens sidste møde.
Siden har en rapport imidlertid afsløret voldsomt rod i forbundet med blandt andet mangel på kontrol med indkøb og udbetalinger.
Helt på den lade side kan man ikke sige, at SiD har ligget. Forbundsledelsen har blandt andet ansat en ny mediekonsulent, som skal rette på det uheldige image.

Læs mere i Jord & Beton (pdf)

Netavisen 28. august 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater