Stop krigsplanerne – Danmark ud af NATO!

Af Arbejderpartiet Kommunisterne, APK

NATO har lagt en ny og farlig plan for oprustning og aggression.

NATO vil gennemføre et kæmpe oprustnings boost – i Europa, i Arktis, i rummet.
Som medlem af NATO er dette også den danske regerings politik.

Den danske regering, stat og NATO kører en kæmpe reklamekampagne for at hverve ungdommen for deres planer. De udnytter at mange unge i krisen vil komme til at stå uden job og uddannelse og spekulerer kynisk i at unge gerne vil gøre en forskel og være med til at skabe en bedre verden.

Men det handler ikke om spændende oplevelser og kammeratskab, det handler om krig, om at skulle slå andre befolkninger ihjel, sætte sit eget liv og helbred på spil. Og for hvad? For danske og udenlandske penge-magt -og kontrol interesser.

NATO vil have endnu flere atomvåben i Europa, de vil gøre flere europæiske lande, der ikke selv er atommagter klar til at modtage atomvåben. De vil igen forsøge at placere mellemdistance atomraketter i Europa. De forbereder krig.

Og snart får Danmark de nye F-35 kampfly, der er bygget til atomkrig.

NATO vil kræve, at alle medlemslande betaler mindst 2% af BNP senest i 2024 – og regeringerne nikker ja. Krig prioriteres over sundhed, over uddannelse og social sikring. De døde vil blot være en kalkuleret ’omkostning’.

NATO og vores egen regering opruster ikke for demokrati og fred – de er imperialister der opruster for kapitalinteresser og magt. Som medlem af NATO kommer Danmark til deltage i nye krige.
Og de fortæller ikke at hæren også med den nye epidemilov kan sættes ind mod befolkningen herhjemme.

Alternativet til oprustning og krig er international solidaritet blandt unge i hele verden i kampen mod imperialismen, dens krige, oprustning og ødelæggelser af klimaet og menneskers fremtid!

NEJ TIL KRIGSOPRUSTNINGEN!
DANMARK UD AF NATO!

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater