Murere i aktion: Jeres arbejderfjendske politik kan i skylle ud i lokummet!

MURERE I AKTION FORAN BESKÆFTIGELSESMINISTERIET!


Det er nu tydeligt for alle og enhver, hvem regeringen laver politik for. Det er klassekamp fra oven. De gemmer sig bag ord som “ansvar”, men det eneste de tager ansvar for, er at sikre firmaernes profit og at “markedet” trives. Og det sker på bekostning af os. For imens de fjerner seniorpensionen, laver statslig social dumping gennem nyttejobs og stjæler vores fridag, nedsættes arveafgiften og en række reformer bliver sat i værk for at øge arbejdsudbuddet, som kan lægge pres på vores løn og arbejdsvilkår.

Yderligere fortsætter de med at sætte pensionsalderen i vejret.

De bruger krig og Ukrainernes ulykke som undskyldning for milliardinvesteringer i en kulsort industri, med våben købt fra apartheidstaten Israel. Alt i mens de påstår at der ikke kan findes nok penge til at rette op på vores sundhedssektor.

Men nu tager vi skeen i den anden hånd!

Vi nægter at betale for kapitalismens kriser. Faldet i reallønnen og regeringens angreb på vores tilkæmpede rettigheder skal mødes med modstand! Vi vil ikke acceptere at vi arbejdere, endnu engang skal betale for hverken inflationen eller energimonopolernes ekstravagante overskud.

Vi nægter at være passive tandhjul i de riges profitmaskine. Vi vil have vores del af overskuddet vi skaber og en bedre fremtid end generationerne før os. Derfor er vi klar til kamp!

Til overenskomstforhandlingerne skal vi ikke bare have hentet det tabte, vi vil kæmpe for:

At hæve bunden og bevare reallønnen
At der indføres kædeansvar som værn mod social dumping
At arbejdstiden sættes ned
Der er masser af rigdomme i samfundet. Hvis arbejdskøberne ikke frivilligt vil dele, må vi tvinge dem til det gennem strejke!
Og til den borgerlige regering har vi ét budskab:

Jeres arbejderfjendske politik kan i skylle ud i lokummet!

Murer og Murerarbejdsmændenes faglige klub

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater