Vi kræver en fair pensionsalder!

CHRISTIANSBORG ER BLEVET LUKKET AF MORGENFRISKE MURERE OG MURERARBEJDSMÆND

Vi kræver en fair pensionsalder!
Murer og Murerarbejdsmændenes faglige klub skriver:

Regeringen vil snart hæve pensionsalderen endnu engang. Dette sker på trods af at vi har en af Europas højeste pensionsaldre. Et af argumenterne er at vi lever længere. Men bare fordi gennemsnitslevealderen stiger, betyder det ikke at nedslidningen bliver mindre.

Som et plaster til en dårlig ryg, er regeringen kommet med et udspil om at man kan trække sig tilbage max 3 år før man når pensionsalderen. En forskel der er ligegyldig, når pensionsalderen for mange stadig vil være over 70. Regeringen holder nemlig fast i velfærdsforliget, som er den aftale, der ligger til grund for at pensionsalderen stiger og stiger. Vi er mange i vores samfund, som ikke kan holde til så mange år på arbejdsmarkedet.

Vi ved at der er råd til at indføre en pensionsalder, som vi alle kan holde til. Ved coronaens udbrud i Danmark tøvede regeringen ikke med at sprøjte flere hundreder af milliarder ud i erhvervslivet. Når der er råd til at holde hånden under firmaerne, er der ihvertfald også råd til at sikre os arbejdere, som skaber værdierne, en værdig alderdom.

Vi kræver en fair pensionsalder, som alle kan holde til!

Murer og Murerarbejdsmændenes faglige klub 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne