Folketingsvalget er udskrevet – Styrk modstanden mod den reaktionære politik! Af Dorte Grenaa, APK


Af Dorte Grenaa, forkvinde Arbejderpartiet Kommunisterne

Lars Løkke Rasmussen har udskrevet valget til d. 5. juni. Det eneste nye er, at vi nu kender datoen for folketingsvalget. Til gengæld er der intet nyt i den politik der føres og alle de valgløfter der flyver rundt.

Begge blokke støtter f.eks den boligpolitik, hvor tusindvis af familier i dag har fået besked om at de er dem der skal tvangsforflyttes, som en konsekvens af ghettopakken. Så det er modstanden der skal styrkes.

I APK kan vi ikke opfordre til at stemme på nogen af de opstillede partier. At forsætte illusionerne om Socialdemokratiet og en rød regering er ikke en vej der fører nogen steder hen. Styrk modstanden!

Læs også:

APKs enhedsplatform for fælles kamp
Slut med arbejdsgiverpolitik – de rige skal betale!

Pensions valgspin og hykleri fra alle sider

Udenfor valgkamp – dansk krigspolitik


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater