Nej til VLAK og SD’s afledninger – velfærdsforliget må opsiges – Ret til folkepension for alle fra 65 år!

Både regeringen og Socialdemokratiet er enige om at fjerne retten til folkepension mens man lever og kan nyde et otium. Pensionsalderen skal bare stige og stige. Deres spilfægterier om små lappeløsninger om ændring af seniorpensionen fjerner opmærksomheden fra det væsentlige. Opsig velfærdsforliget – kræv ret til folkepension for alle fra 65 år!
Skriv under på 3F Aalborgs underskriftsindsamling.


Underskriftsindsamlingens tekst

Opsig ”Velfærdsforliget” NU…

Levealderen stiger. Men det er ikke det samme som at vores kroppe kan holde til at arbejde længere. Derfor giver det ingen mening at hæve pensionsalderen i takt med levealderen. Men det er det, der vil ske, hvis partierne på Christiansborg holder fast ved det såkaldte ”velfærdsforlig” fra 2006. Forliget betyder nemlig, at pensionsalderen nærmest automatisk vil stige i takt med levealderen. Vi kræver at politikerne opsiger forliget og sætter sig ned og kigger nærmere på virkeligheden. Ingen skal nemlig slides op eller dø på jobbet på grund af tal i et regneark. Derfor skal der findes en ny model for pensionsalderen, så alle danskere uanset job og uddannelse får mulighed for en værdig alderdom.

SKRIV UNDER HER

Læs også

APK,  Arbejderpartiet Kommunisternes forslag til enhedsplatform om fælles kamp:
Slut med arbejdsgiverpolitik – de rige skal betale! Enhedsplatform for fælles kamp

Banneret som Mette Frederiksens Socialdemokrater ikke ville se 1. maj

Arbejderpartiet Kommunisterne:
Pensionsalderen skal ned for alle  til 65 år – 30 timers arbejdsuge!

Skrot pensionsalder reguleringen – Genindfør retten til pension for alle ved 65 år

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater