Stor kampvilje og mobilisering i Århus: Demonstration fylder Store Torv

Viljen til at stå fast på OK-kravene er omfattende over hele landet. Samme dag som over 10.000 tillidsfolk var mobiliseret til møde i Fredericia samledes en stor demonstration i Århus. Stemningen er klar nok: Denne overenskomst skal kæmpes igennem.

Billedreportage


Det politiske angreb på de offentlige ansatte fra regering, stat, regioner og kommuner er massivt, og sammenholdet kom klart til udtryk på demonstrationen. Det her er bare for meget! OK-kravene fra de offentligt ansatte er rimelige – de offentlige arbejdsgiveres pres absolut ikke. Opbakningen fra den øvrige befolkning er omfattende og voksende. Alle betingelser er til stede for at vinde, hvis de store muligheder for fælles kamp bliver foldet ud.

På tillidsmandsmødet i Fredericia blev lockoutens første dag, d. 10. april, lagt fast som en fælles landsdækkende aktionsdag. København og andre byer planlægger også strejkens første dag d. 4. april som aktionsdag.
Se også Nu skal der fuld styrke bag OK-kampen Udtalelse APK 23. marts 2018

Her følger indtryk fra dagens demonstration i Århus.

Læs også
Nu skal der fuld styrke bag OK-kampen
Udtalelse APK 23. marts 2018

Se udtalelse fra stormødet i Fredericia
”Et overvældende fællesskab”
Dansk Sygeplejeråd 22. marts 2018

OK2018: Offentligt ansattes stormøde i Nørrebrohallen 20. marts
KPnet 21. marts 2018

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet 23. marts 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater