Nu skal der fuld styrke bag OK-kampen

Af Arbejderpartiet Kommunisterne APK

Der er ingen tvivl. Opbakningen på det store Fredericia-møde var massiv blandt alle grupper af offentlige ansatte. Solidaritet blandt de privat ansatte vokser.

Denne gang skal de offentlige arbejdsgivere og regeringen ikke slippe afsted med at knække de offentlige ansattes løn-og arbejdsforhold med trusler, storlockout og diktat.

Hvilke opgaver står vi over for lige nu i udviklingen af en stærk OK-bevægelse?

Den 4. april kan strejkevarslet for 10.000 offentlige ansatte træde i kraft. Der opfordres til solidaritetsaktioner og demonstrationer fra samme dag.

I hele ugen frem til 10. april må strejkebevægelsen gøres synlig på gaden, blokader organiseres mod konfliktramt arbejde, opfordringer til sympati arbejdsnedlæggelser. Med fortsat krav om at de offentlige arbejdsgivere skal trække deres lockout-trussel tilbage og indfri kravene.

Træder storlockouten i kraft den 10. april må den  landsdækkende aktionsdag markeres med stordemonstration foran folketinget og med demonstrationer overalt,  der bringer hele befolkningens sympati til udtryk. Lockouten må imødegås med massive arbejdsnedlæggelser – også blandt de privat ansatte.

Skulle det ske, at der smides en forligssskitse på bordet lige inden eller midt i påskeferien,  skal der hurtigt organiseres en Stem Nej-kampagne.

De offentlige arbejdsgivere, regerings- og statsmagten med alle deres medier og penge vil gøre alt for at splitte de offentlige ansatte. De viger ikke tilbage for truslen om at skabe kaos for at vende folkestemningen. Det kan kun imødegås med fælles kamp og solidaritet.

Arbejderpartiet Kommunisterne APK

23. marts 2018

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet 23. marts 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater