Aktion Systemets Ofre starter kampagnen VÅGN OP DANMARK!

Medierne er fulde af hetz mod syge, handicappede, arbejdsløse, flygtninge, arbejdere – mens de ukritisk efterplaprer ministrenes spindoktorer og holder hånden over de rige. Nu skal det være slut! Virkelighedens mennesker og sandheden om dansk politik skal ind i medierne. Fredag den 19/1 2018 starter Aktion Systemets Ofre kampagnen VÅGN OP DANMARK!!

Af Aktion Systemets Ofre

Nu har vi fået nok.

Hvorfor gider medierne kun beskæftige sig med hvad syge, arbejdsløse, handicappede og flygtninge koster statskassen?.

Hvorfor har de så travlt med at efterplapre spindoktorer som fordrejer virkeligheden for disse grupper?.

Hvorfor er der ikke mere fokus på at forskellige ministre i folketinget, gang på gang misinformere folketinget ulovligt. Alene Inger Støjberg har gjort det 4 gange!

Hvorfor er der ikke mere fokus på hvorfor rige har været i stand til at lænse skat for milliarder, uden at nogen bliver holdt ansvarlig???

Hvorfor er der ikke mere fokus på hvorfor arbejdsgivere ikke vil ansætte lærlinge selv om de mangler arbejdskraft, men ansætter udlændinge på slavelignende kontrakter. Og får gratis arbejdskraft fra jobcentrene?.

Hvorfor er der ikke mere fokus på hvordan mennesker som har arbejdet hele livet bliver straffet af jobcentret uden rettergang, fordi de har begået den ultimative forbrydelse at blive syge? Helt almindelige borgere bliver kontrolleret, chikaneret, stigmatiseret, udskammet i medierne og sat i tvangsarbejde på trods af de ingen arbejdsevne har tilbage.

Hvorfor er der ingen medier der forsøger at finde ud af hvad det faktisk koster statskassen at chikanere og jagte alle disse mennesker, for derefter at holde det op imod hvad det ville koste at give syge pension og arbejdsløse muligheder for uddannelse?

Vi skriver simpelthen til Medierne og fortæller hvad vi mener. Mail adresser er i begivenheden. Man kan vælge at skrive sin egen mail (husk en ordentlig tone kommer man altid længst med) eller man kan sende den Mail der står i det faste opslag.

Skriv også på mediernes facebooksider, overalt hvor I kan komme til det……..og husk altid #vågnopdanmark

Og så husk selvfølgelig også, at gå ind i begivenheden og inviter jeres venner direkte, som I tror vil være med…….jo flere jo bedre 😉 😀

Brevet er forfattet og skrevet af Blogger Birgit Holm-Petersen og overgivet i et samarbejde med systemets ofre.

Vi håber at medierne blive tæppebanket med protest mails.

Se begivenheden her

VÅGN OP DANMARK – MEDIERNE GLEMMER DERES ROLLE

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

 

 

KPnet 18. januar 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater