UDDANNELSESALLIANCEN INDKALDER TIL DEMONSTRATIONER I HELE LANDET DEN 5. OKTOBER

Uddannelsesalliancen

 

14,7 MILLIARDER KRONER!

Så meget vil VLAK-regeringen skære på uddannelse frem til 2021, men de skal få kamp til stregen. Derfor indkalder Uddannelsesalliancen igen til demonstrationer og aktioner i hele landet!

Den tidligere Venstre-regering har på de sidste to finanslove skåret massivt på uddannelse. Den nuværende VLAK-regering foreslår nu, at nedskæringerne føres videre til 2021, hvor der hvert år skal spares to procent på vores uddannelser.

Nedskæringerne har betydet store kvalitetsforringelser i hele uddannelsessystemet. Vi har været vidne til fyringsrunder, faglukninger, større klasser, dårligere maskiner og udstyr.

Desværre har vi kun set toppen af isbjerget. Med dette års finanslov viser VLAK-regeringen, at den heller ikke har tænkt sig at stoppe nedskæringerne. Yderligere varsler VLAK-regeringen, at de senere vil skære i SU’en, der sikrer uafhængighed fra forældre og social mobilitet.

Den udvikling bliver vi nødt til at stoppe, mens der stadig er kvalitet tilbage at kæmpe for. Vi vil hæve kvaliteten af vores uddannelser, og politikerne bliver nødt til at indse, at det er kortsigtet at skære på uddannelse. Derfor må de hæve ambitionerne for Danmarks fremtid!

Derfor går en lang række organisationer på tværs af elev- og studenterbevægelsen og fagbevægelsen sammen for tredje år i træk for at kæmpe for følgende mål:

HÆV KVALITETEN

STOP NEDSKÆRINGER PÅ UDDANNELSE

BEVAR SU

Vi ses i København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

Se mere på facebook
DEMO: Stop nedskæringer på uddannelse!

KPnet 10. september 2017

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne