Rapport fra Tøjhusmuséets udstilling af F-35 LIGHTNING II (attrap) og en gammel F-16 i kampdygtig tilstand.

Søndag den 3. sept. 2017

csm_Kampfly_toejhus_5dc0f434d7

Jeg var inde på Tøjhusmuseet denne vidunderlige søndag formiddag for at uddele en skriftlig kommentar til det famøse flykøb af den allerede forældede F-35.

Det gik osse meget godt, for folk tog godt imod løbesedlen. Især de mange, der havde børn med og i særdeleshed kvinderne. Indtil en Lockheed Martin-sælger fik mistanke om, at noget sligt foregik.

Jeg blev bortvist af en muséums-kustode og henvist til fortovet udenfor Tøjhusmuséet. Ikke på brostenene foran porten, som er muséets ejendom, men på fortovet ved siden af, og helst på gaden overfor.

Jeg havde lidt svært ved at forstå, at Lockheed Martin kunne dele en salgsfolder ud på, mens lille mig ikke måtte dele min kommentar til salgsudstillingen ud. På statslig grund! Hva’ i alverden bilder de sig ind? Men det gør de altså!

Udenfor gik det rigtig fint. En af de mange kustoder tog oven i købet pænt imod og stak arket i lommen. Jeg fandt ud af, at der kom mange engelsktalende, så i morgen på den sidste udstillingsdag tager jeg en engelsk udgave med. REASON’S (sol/Jetjaver) IMPOTENCE.

Jeg havde taget min tomahawk med for at kaste den mod F-35 pap-modellen og efterlade den dér. Men det snakkede jeg mig selv fra. Jeg havde ellers taget toiletgrej, piller og pyjamas med i rygsækken for alle tilfælles skyld.

Venlig og kammeratlig hilsen

Charles Busk Jensen
P.hd (Pensionist hele dagen)

Se også

Rapport 2 fra udstillingen af attrappen (en papmodel) af F-35 LIGHTNING II i Tøjhusmuséets gård
KPnet 4. september 2017

Se mere

FLYER TIL UDDELING: DANSKERNE HAR BRUG FOR VELFÆRD – IKKE MILITÆR – IKKE KAMPFLY!

Nej tak til nye kampfly (Facebook)

KPnet 3. september 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater