Oktober Radio Århus – Hvem er farlige for IT sikkerheden?

Quiet
Udsendelsen 14. januar 2017

Med Donald Trump får USA igen den neoliberale strømning til magten, der første gang kom til under Reagan-årerne. Obama har spillet rollen som socialdemokrat og først og fremmest haft funktionen at holde ro på bagsmækken, mens regningen for kapitalismens bankerot og krise blev sendt til arbejderklassen.

Men mens der bliver lavet sjov med Trump og Obama bliver hyldet i medierne er det jo vigtigt at huske, at vi også har haft en statsminister (Anders Fogh) der nægtede at tale med pressen, når der blev stillet kritiske spørgsmål, og Danmark er selv mindst lige så råddent med et nepotistisk indspist forhold mellem den politiske magt og monopolkapitalen som USA.

Så til sagen om den påståede trussel fra Rusland mod IT infrastrukturen. Det er jo langt hen ad vejen sådan, at Danmark har hjulpet USA med at spionere mod Rusland og tidligere østbloklande og stadig gør det. Det er jo åbenlyst at de også forsøger at spionere tilbage, selvom de stadig er langt bagefter. IT sikkerheden er reelt ikke mere truet af Rusland end tidligere, og den største trussel kommer fra Danmarks Nato-partnere og i særdeles USA, der lytter med på alt. Men også fra dem der producerer det elektroniske udstyr som benyttes i kritiske installationer. Og husk på, at stort set alle verdens Internetforbindelser – også dem til Rusland – løber igennem USA.

Læs mere på KPnet:
Krigsminister Hjort: Rusland truer vores sygehuse – oprust straks!

Holger K. har trådt på Enhedslistens ømme tæer i EU spørgsmålet. Han er selv en mand fra et parti der er gået hele vejen fra EU modstand til nu at være begejstrede tilhængere. Og det er samme vej som Enhedslisten er trådt ind på.
Derfor er det kun fint, at SF er med til at stille skarpt på deres eget knæfald og Enhedslistens dilemma.

Der er ikke mulighed for at ændre EU indefra. Derfor kæmper den ægte modstand for udmeldelse.

HØR HELE UDSENDELSEN HER

 

 

KPnet 15. januar 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater