Rids i lakken – Reno på KPnetBlogs

Reno skriver hver måned sin klumme Bag rattet med beretninger fra arbejdslivet og livet i almindelighed i APKs trykte månedsblad Kommunistisk Politik.

I oktobers klumme indgår både demonstranterne på Slotspladsen, en reaktionær underviser med et stort ego og en sejr i kursusverdenen.

4-oktober_folketingets-aabning-2016
Bag rattet – Af Reno

Masser af brave mennesker fra ’Underdanmark’ repræsenterede de hundredtusinder, der nu igen med Løkke-regeringens finanslovsforslag og 2025-plan endnu en gang er udset til at betale gildet for de relativt få stinkende rige, ved Folketingets åbning den 4. oktober.

Forskellige grupper af småborgere markerede sig også, eksempelvis i form af 50 kørelærere, som i bedste convoystil med hornet i bund indtog Slotsholmen og efterfølgende parkerede i busbanen over for de tykke mure. Deres harme skyldes, at de ikke kan få deres elever op til den praktiske køreprøve inden for et år efter teoriprøven, hvorfor mange elever opgiver ævred, da de på ny skal op til ny teoriprøve – med nyt gebyr, forstås. Køreskolelærerne mister elever og indtjening.

Læs hele indlægget på KPnetBlogs

 

 

KPnet 22. oktober 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater