Kommunistisk Politik 10, 2016 er udkommet!

forside2016-10
Det nye nummer af Kommunistisk Politik tager pulsen på modstanden mod nedskæringspolitikken, 2025-planen og den elendige finanslov der er på vej. Der er et skrigende behov for en samlet kamp, og artiklerne beskriver de nye træk i den bevægelse der er i gang med at opbygge sig. En bevægelse der ikke bygger på illusioner og forhåbninger om ‘rød blok’ med Mette Frederiksen i spidsen, men på egne kræfter. Internationale spørgsmål som White Helmets, kampen mod krigen og revolutionens problemer i Latinamerika er nogle af de mange andre emner der tages op i bladet.

Læs Kommunistisk Politik 10, 2016 i pdf

 

Læs også

Lederen i Kommunistisk Politik 10: Fornyet modstand!

KPnet 14. oktober 2016


 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater