Kommunistisk Politik 9,2016: Nu udkommet!

forside2016-09
Det er en heftig politisk tid, hvor Løkke-regeringens store nedskæringsplaner rulles ud, samtidig med at  konsekvenserne af rækken af tidligere nyliberale EU-reformer nu viser sig. Der skabes bevidst fattigdom og sult, mens resterne af den danske og nordiske ’velfærdsmodel’ afmonteres.

Protesterne nedefra vokser – sociale bevægelser og initiativer, antikrigs-bevægelsen, enkelte progressive faglige og politiske kræfter, uddannelsesorganisationer  m.fl. har sat sig i bevægelse med en lang række af demonstrationer og andre aktiviteter i september og oktober.

En hel stribe artikler i dette nummer af Kommunistisk Politik belyser den nyliberale storm og modstanden.

Læs bladet i pdf her

 

 

 

KPnet 16. september 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater