Venner får skjult gensidig forsørgerpligt

venner rammes
Af Martin Thiemke

I det skjulte har regeringen indført gensidig forsørgerpligt mellem kontanthjælpsmodtagere og deres venner uden officielt at kalde det dette, skriver Martin Thiemke i sit indlæg på KPnetBlogs. Fra d. 1. oktober træder kontanthjælpsloftet i kraft, og det viser sig at fortolkningen af reglerne om gensidig forsørgerpligt vil medføre endnu et absurd og menneskefjendsk angreb.

Ét varmt måltid om ugen til en af dine venner, som en hjælpende hånd, kan betyde at DU som lønmodtager bliver erklæret samlevende med en ven, hvis denne er på kontanthjælp og at DU, selvom politikerne ikke bruger ordene gensidig forsørgerpligt, får pålagt Gensidig Forsørgerpligt over for din ven, da denne kan miste op til 2.300 kr fordi du giver mad én dag om ugen.

Partierne bag kontanthjælpsloftet må føle sig højt hævet over enhver form for menneskelighed, da det kun vil betyde at flere enten vil være forsigtige med at hjælpe venner med kost eller en praktisk hjælpende hånd, eller kontanthjælpsmodtagere skal lyve overfor sagsbehandlere og begå socialbedrageri.

Læs resten af indlægget på KPnetBlogs

KPnet 4. juli 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater