Kære Lars Løkke og kompagni: Vi er fleksible, men hvor er jobbene

Af Lisbeth Sand
Formand for Folkebevægelsen for Social retfærdighed

KPnetBlogs

 

social-retfærdighed_folkebevaegelsen
Kære Lars Løkke og kompagni!

Det kan godt være det kommer bag på jer. Men vi er faktisk RIGTIGE mennesker, af kød og blod. Vi har faktisk følelser og behov, som skal tilgodeses hvis vi skal overleve. Det er ikke nok at kunne tømme den nærmeste Netto container for mad og tøj. Mennesket lever ikke af føde alene. Vi har brug for tryghed, varme, anerkendelse. Vi har brug for at være en del af et fællesskab. Og jeres politik udstøder stort set alle der ikke tænker på samme måde som jer. I er i gang med en historisk udstødelse af befolkningsgrupper, som ikke tilhøre middelklassen og derover.

Flere og flere bliver psykisk syge og lever på gaden. Ældre må kigge langt efter de varme hænder. Små børn må dele EN pædagog med 16 andre børn. Folk som har rejst ud for at dygtiggøre sig bliver mødt med en integrationsydelse som bevirker at de har svært ved at finde vej til arbejdsmarkedet igen. Syge lever på kontanthjælp i stedet for pension, og vi må arbejde til vi segner.

Særligt den fattigste del af befolkningen som lever hele 16 år kortere end den rigeste, fordi de bliver mere syge. I det hele taget bliver samfundet mere og mere ulige til stor skade for sammenhængskraften.

Det virker som om I har stirret jer blinde på et regneark. Det virker som I tror det er godt med straf og pisk. Alle jeres tiltag mod syge og ledige tager maden, trygheden og anerkendelsen fra dem. Men I tager fejl.

Læs HELE Lisbeth Sands beretning i Folkebevægelsen for social retfærdigheds indlæg på KPnetBlogs:

Kære Lars Løkke og kompagni: Vi er fleksible, men hvor er jobbene

Lisbeth Sand deltager med oplæg til debat fredag den 29. juli om eftermiddagen på Rødt og revolutionært sommertræf ved Nyborg

Se mere om Rødt og Revolutionært sommertræf 29-31. juli her

Se mere om
Folkebevægelsen for social retfærdighed

KPnet 19. juni 2016

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater