KPnetBlogs: Sommer igen

flygtninge_WedelAf Freddy Wedel

Så er vi inde i den skønne tid med forår og sommer. Det har netop været Grundlovsdag her i det fredelige Danmark. Regeringspartierne lovsynger vores frihedsrettigheder og retten til at bevæge os frit hvorhen vi ønsker det.

For et par uger siden faldt en flyvemaskine ned et sted i Middelhavet, i denne maskine var der omkring 100 vestlige passagerer, de fleste med deres ferierejsebagage omhyggeligt anbragt i flyets bagagerum, mens de fik serveret selskabets udbud af udsøgte mad og drikke. Men flyvemaskinen faldt altså ned, og straks eksploderede samtlige nyhedsmediet for at fortælle os om den forfærdelige ulykke.

Samme uge druknede et større antal flygtninge i det samme hav, men de fik ikke de store overskrifter i de ”almindelige” danske medier.

Læs resten af indlægget på KPnetBlogs

KPnet 6. juni 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater