59 pct. af danskerne imod – kun 25 pct. er for køb af nye kampfly

Nej_tak_kampfly_aktionsdag

Samme dag som regeringen offentliggør dens beslutning om at købe nye F35 Joint Strike Fighter-kampfly viser en ny meningsmåling, at et overvældende flertal af danskerne er imod Danmarkshistoriens dyreste våbenhandel.

59 procent af vælgerne er imod købet. 16 procent ved ikke. Kun 25 procent er for købet. Kun hver fjerde dansker vil investere i de amerikanske fly. Det viser en helt ny måling af Norstat for Altinget.

Se
Ny måling: Flertal af vælgerne siger nej til nye kampfly

Dette kan Lars Løkke Rasmussen passende fortælle den amerikanske præsident, når han sammen med de øvrige nordiske statsministre er indkaldt til møde i Det Hvide Hus i morgen den 13. maj 2016. Den danske befolkning vil ikke have kampfly og oprustning på bekostning af velfærd.

Det er ikke for sent at stoppe regeringens i bund og grund udemokratiske indkøb imod et klokkeklart befolkningsflertal. Kampagnen Nej tak til nye kampfly forstærker bestræbelserne for at stoppe købet og er i færd med at arrangere en landsdækkende protest- og aktionsdag den 27. maj.

Se mere om demonstrationen i København fra Den røde plads ved Nørrebrohallen 27 maj kl 16 her på facebook

Kampfly NEJ – København

Nej tak til ye kampfly opfordrer til at kampflymodstanderne melder sig på banen og prøver at lave markeringer, større eller mindre, overalt i landet.

Se Nej tak til nye kampflys opfordring

ORGANISERING AF LANDSDÆKKENDE AKTIONSDAG MOD KØB AF KAMPFLY 27. MAJ

Se også

Lars Løkke har valgt – men vi siger stadig Nej tak til nye kampfly
KPnet 12. maj 2016

 

KPnet 12. maj 2016

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne