Revolusjon, Norge: Terrorismen og fascismens tre ansigter

Terrorbanden Daesh har påtaget sig ansvaret for det feje angreb i Bruxelles, som blev gennemført med sømbomber for at påføre maksimal skade på mennesker. Uanset religiøs indpakning er dette rå og brutal fascistisk terror. Daesh og den italienske fascisme har mere end det sorte flag og sorte  gevandter til fælles.

fascister_ukraine

Jihadister fra IS? Fascister i Ukraine i krig for Kiev-regeringen? Gæt engang  …

Fascismen er genopstået i Europa, nogle steder under fortidens gamle symboler og slagord, andre steder i mere parlamentarisk dresseret udgave. Den skriger i parlamenterne, mens hirden slår sig løs i gader og i smug. Den er genkendelig, og den skaffer sig nyt albuerum armslag ved at fremme muslimhad ved at gøre muslimer ansvarlige for Daesh-fascisternes ugerninger.

Ja, de er fascister af samme skuffe. Jihadistene og salafistgruppene som spreder frygt og død må kaldes ved deres rette navn.

Bortset fra at de har byttet en særpræget fortolkning af kristendommen med en mindst lige så sær fortolkning af islam, har de salafistiske jihadister det meste til fælles med de klassiske fascister: Betingelsesløs troskab over for «føreren», blod og ild som æreskodeks og et vildt had til bestemte folkegrupper og religioner – for ikke at tale om hadet til ateister, kommunister, kvinder og fagforeninger.

Brunskjorterne vil have et Neuropa mens jihadistene vil have deres Kalifat.

De vil begge have en stærk og autoritær stat, som undersåtterne skal udvise blind lydighed mod.

Læs hele artiklen hos Revolusjon, Norge

Terrorismen og fascismens tre ansikter

Læs også norske KPml’s udtalelse om terroristen og massemorderen Breivik, som gennem en ‘retssag’ mod den norske stat har fået en ny platform for at udbrede nazippropaganda

Gi fascisten munnkurv!
Af Dagbjørn Skipnes

 

Se også

Fascistiske terrormord: Den skjulte højreterror
KPnet 25. december 2015

Vestens brug af islamistiske terrorgrupper
KPnet 3. februar 2013

Tysk naziterror – støttet og plejet af staten
KPnet 21. november 2011

 

KPnet 23. marts 2016

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater