Med reaktionen i sadlen

Bag rattet
Af Reno –

Kommunistisk Politik 3, 2016

Reno er handicapchauffør og har sin egen klumme i APKs trykte månedsblad Kommunistisk Politik  ‘Bag rattet’ er historier fra arbejdslivet og livets tildragelser, i det hele taget om rigtige begivenheder og virkelige mennesker

solidaritet_paa_tvaers_af_hegn-300x208

Jeg stiller bussen ved bopælen kl. 17 fredag eftermiddag efter mere end 10 timers tjeneste. Nakkens infiltrationer kalder på massage; men sindet er fyldt af en solbeskinnet dag med glade stemningsfyldte ældre og handicappede passagerer.

Atmosfæren har simpelthen boblet af fryd og glæde – ikke mindst ved tanke om forårets komme. Min kone og jeg kan tilmed se frem til en weekend med navngivningsfest og afholdelse af en af nevøernes fødselsdag.

Da jeg træder ind af døren mødes jeg af min dejlige, varme kone og hendes veltilberedte kyllingeret med indiske krydderier. Vi udveksler et par af dagens indtryk, og jeg knapper en discountbajer op.

Ugens mere stringente indtryk begynder at lejre sig

Fortsæt med at læse  hele klummen her

Se flere

Bag rattet af Reno

Download
Kommunistisk Politik 3, 2016 i pdf

KPnet 22. marts 2016

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater