Besøg fra USA: Køb nye kampfly!

Af Nej tak til nye kampfly –

Danmark har haft besøg fra USA af den amerikanske viceforsvarsminister for Europa James Townsend. For nu går den altså ikke længere, der skal penge ind på kontoen. Danmark må stå fast som landet ”der altid er parat” og være klar til krig og oprustning – både i Arktis og resten af verden. Og ikke mindst skal der købes nye kampfly.
 

nej tak til nye kampfly kbh 27 feb 2016

”Keep going guys” siger James Townsend, den amerikanske viceforsvarsminister for Europa, der er på visit, hvor han som ‘venlig gæst’ roser Danmark i høje toner for skiftende regeringers  uforbeholdne støtte til amerikanske interesser, som den udmøntede sig fra den første Golfkrig over Afghanistan, Irak og Libyen.

Men…der mangler noget. Det går ikke at USA selv skal trække hele læsset, når dets interesser skal kæmpes igennem ude i verden. Danmark er simpelthen bagefter.

Hvor er pengene til de nye amerikanske kampfly henne? Allerede i 2014 satte den daværende Thorning-regering kursen for at nå NATO-målet, der siger at 2 % af budgettet skal gå til oprustning – men hvor bliver pengene af?

Problemet er, at politikerne bag forsvarsforliget hele vejen igennem har påstået at køb af nye kampfly kan lade sig gøre uden at velfærden skades – og indenfor budgettet.

Læs resten af indlægget hos Nej tak til nye kampfly

 

 KPnet 29. februar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater