Break the Silence: Solidaritet med Palæstina Demonstration i Aarhus 14. november

Mølleparken i Aarhus kl. 13.30

Arrangør: Forbundet af Lokale Foreninger i Aarhus


Pressemeddelelse

Flere civile palæstinensere (83) er i løbet af oktober og november måned blevet dræbt af israelske besættelsesstyrker. Nogle er blevet vilkårligt dræbt af israelske styrkers angreb, andre skudt fordi de har deltaget i protester mod Israels ulovlige besættelse.

En besættelse der har varet i årtier og som dagligt medfører grov diskriminering af palæstinenserne, vilkårlige drab og anholdelser og brud på såvel international lov og ret som menneskerettighederne. Blandt de dræbte de seneste uger er flere børn, bla. den 13-årige dreng Abd al-Rahman Abdallah fra Aida-flygtningelejren, en 15-årig dreng fra al-Faraheen i Gaza, den 3-årig pige fra Gaza m.fl.

De palæstinensiske ledere appellerer til det internationale samfund om at standse de israelske overtrædelser af international lov samt menneskerettighederne. I august 2015 alene er der udført 142 nedrivninger af palæstinensiske bygninger, hvilket har medført fordrivelsen ad 200 palæstinensere – det største tal siden 2010.

Palæstinensisk Røde Halvmåne meddeler at alene siden 1. oktober er mere end 8500 civile palæstinensere heriblandt kvinder og børn såret – 1300 med skarpe skud.

Vi vil vise den palæstinensiske befolkning at de ikke er alene, og at vi støtter deres protest mod en ikke kun dybt uretfærdig, men ulovlig besættelse som har varet alt for længe mens det internationale samfund har set stiltiende til. Derfor mødes vi på lørdag, så kom med!

 

 

KPnet 13. november 2015

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne