PFLP: Styrk modstanden mod Israels forbrydelser i Gaza

Folkefronten til Palæstinas Befrielse, PFLP opfordrer til at modstanden mod Israels forbrydelser mod befolkningen i Gaza intensiveres over hele verden. At solidaritetsarbejdet udvides med besættelser af ambassader og konsulater og at kravet rejses om, at Israel bliver stillet til ansvar for sine forbrydelser ved de internationale straffedomstole.

Foto: Efter massakren på Shuja’iya d. 20. juli i den østlige del af Gaza by

D. 17. juli skrev Folkefronten til Palæstinas Befrielse:

Kære kammerater
Venstrekræfter, kommunister, marxister, socialister, nationalister, revolutionære kræfter, humanister, røde grupperinger, Grønne og frihedskæmpere.

På grund af Israels fortsatte vilde, brutale og barbariske bombardement fra luften, jorden og havet med systematiske angreb mod vores folk i Gaza-striben, gennem slagtninger, massakrer og folkedrab på børn, kvinder, unge og ældre mennesker, gennem en systematisk ødelæggelse af beboede huse og bygninger, skærpes hele atmosfæren i regionen.

Sigtet er at opløse den arabiske verden gennem den ondskabsfulde og racistiske amerikansk – israelske politik, der går ud på underminere stabiliteten i hele regionen og at påføre regimer deres sammenfaldende og lyssky intentioner.

I denne situation med Israels accelererende planer, opfordrer vi og appellerer vi til jer, om at tage afgørende skridt for at kriminalisere Israels handlinger på grund af dets overtrædelse af folkeretten, retsstaten og dets illegitime handlinger i hele regionen.

Vi appellerer til jer om at arbejde for at de israelske generaler og politikere, der har afgivet de kriminelle ordrer om massakren på det palæstinensiske folk i Gazastriben og som opildnede til folkedrab, bliver stillet til ansvar ved de internationale straffedomstole.
Udvid modstanden – besæt besættelsesmagtens konsulater

D. 18. juli skriver PFLP denne opfodring (uddrag fra Escalate the resistance! Occupy the Occupier’s Embassies and Consulates!)

Det arabiske folk og folkene verden over er i massivt omfang gået på gaden. Titusinder har demonstreret i Cape Town, Paris, London, Stockholm, Tunis, Istanbul, San Francisco, Santiago, Caracas, Chicago, Mexico City, New York, The Hague, Yemen, Jakarta, Sydney.

I hundredevis af store og små byer over hele verden er folkets stemme blevet hørt i sin afvisning af det imperialistiske og zionistiske angreb på det palæstinensiske folk og med kravet om stop for den meddelagtighed, stilhed og direkte deltagelse, der sker fra de imperialistiske magter, internationale institutioner og profiterende firmaer i angrbet på Palæstina.

Nu er tiden inde til at optrappe den internationale modstand. Tanks ruller ind i Gaza. Besætternes ambassader og konsulater må ikke tillades at operere på normal vis, mens dets militær gennemfører en morderisk operation.

Besæt Israels ambassader og konsulater – luk dem, bloker deres mulighed for at føre ‘bussiness as usual’. Besættelsesstaten må boykottes og fuldstændigt isoleres, som den illegitime koloni- og besættelsesmagt den er.

Besæt de amerikanske ambassader og konsulater – USA imperialismen er hoved sponsoren for den morderiske besættelse af Palæstina og må holdes ansvarlig af verdens folk for dens forbrydelser, ikke kun i Palæstina, men over hele verden.

Tag profitten ud af morderfirmaerne. Protester rammer allerede disse morderfirmaer som Boeing, Lockheed Martin og G4S. Deres operationer må afbrydes og lukkes ned. Ikke mere profit på palæstinensisk blod.

 

Netavisen 21. juli 2014

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne