Ny Muhammed-provokation: Nye ambassadeangreb

Kommentar
Af Gerd Berlev

 Amerikanske flag afbrændes på stribe i muslimske lande i protest mod den islamofobiske filmprovokation ‘Innocence of Muslims’

Endnu en gang fremprovokeres hadet med filmen ”Innocence of Muslims”, og medierne bruger enhver anledning til at puste til ilden.

Med 11 års terrorkrig mod Irak, Afghanistan, Libyen og Syrien er der god grund til, at befolkningerne let antændes til anti-amerikanske handlinger. Og med fanatiske muslimske grupperinger fremelsket af de vestlige krigsmagter er redskaberne til at tænde vreden og angribe ambsaader og diplomater også tilstede.

Men det bør slås fast, at langt de fleste demonstrationer i en lang række lande nok har været vrede, men også fredelige. Og at

I USA kæmper en Mitt Romney samtidig en indtil videre særlig vellykket kamp for at vinde valget som USA’s næste præsident. Ved hans side står en lang række højreorienterede kræfter.

En af dem er grundlæggeren af Courageous Christians United, distributøren af anti-muslimsk propaganda, forsikringsagenten og Vietnam-veteranen Steve Klein med tætte forbindelser til National American Coptic Assembly, en radikal islamofobisk gruppering

Om Steve Klein

Meet The Right-Wing Extremist Behind Anti-Muslim Film That Sparked Deadly Riots
Mød højreekstremisten bag den anti-muslimske film, der antændte dødelige optøjer
Max Blumenthal

Meet Steve Klein, the Hate Group Leader Who ‘Consulted’ on ‘The Innocence of Muslims’
Steve Klein, had-gruppe-lederen, der var ”konsulent” på ”Innocence of Muslims”
Hatewatch

Som Max Blumenthal konstaterer, udspringer Steve Klein “fra den samme islamofobiske akse, som frembragte Anders Behring Breivik og som får inspiration fra Robert Spencer, Pamela Geller og Daniel Pipes”.

Der er en direkte sammenhæng mellem filmprovokationen og Jyllands Postens karikatur-provokation. Islamofonben og zionisten Daniel Pipes blev i 2004 præsenteret af Flemming Rose i Jyllands Posten

Se

Afsløret: Neocon-mænd bag Jyllands Postens storpolitiske provokation
Af Kommunistisk Politik

Truslen fra islamismen
af Flemming Rose,Jyllands-Posten, 29. Oktober 2004

En anden hovedmand bag ”Innocence of Muslims” er den koptisk kristne narkohandler og bedrager Nakoula Basseley Nakoula.

Se
Wikipedia om Nakoula Basseley Nakoula

Det er nogle af de centrale fascistiske og kriminelle bagmænd bag filmen, der blev optaget med et bedragerisk forlæg til skuespillerne og udsendt med ny titel og i en anden version med den hensigt at starte den nuværende akutte situation.

Det kan konstateres at situationen har givet Romney argumenter for en øget militarisering og krigsindsats i mellemøsten.

De to må stemples og trækkes frem i lyset med deres højre-ekstremistiske had-grupper og kriminelle handlinger.

Alle progressive kræfter må tage afstand fra at lade disse provokatører og deres provokationer antænde en brand og sætte had mellem folkene.

Se også

Portræt af en højreekstrem gidseltagning
Netavisen P77

Netavisen 15. september 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne