Venezuela 4.-11. august 2012: Tag med på den 23. internationale ungdomslejr

Hvert andet år afholdes internationale antiimperialistiske og antifascistiske ungdomslejre på skiftende kontinenter I 2012 bliver det i Venezuela

I begyndelsen af august kommer unge fra fem kontinenter til Venezuela for at deltage i det internationale træf for verdens antiimperialistiske og antifascistiske ungdom. Det er den 23. i rækken.

Der skal sættes streg under ordet ungdomslejr eller ungdomstræf. Det er ikke en politisk konference, selvom der også vil være masser af politik.

Det er først og fremmest en rigtig god anledning til at lære unge progressive mennesker fra hele verden at kende. I år ikke mindst fra værtslandet og fra Latinamerika i øvrigt. Der er sport, fest, musik, dans og fælles aktioner. Og selvfølgelig diskussioner om den globale udvikling og præsentation af situationen i de forskellige deltagerlande.

Ungdomslejrene afholdes hvert andet år, og går på skift mellem forskellige kontinenter.

Den 22. lejr blev afholdt i Tyrkiet i august 2010. Det var lige på tærskelen til det ’arabiske forår’ med deltagelse også af f.eks. tunesisk ungdom, der få måneder senere var forrest på barrikaderne for en anden fremtid.

Se erklæring fra den 22. internationale ungdomslejr i Selcuk, Tyrkiet

Sluterklæring fra den 22. Internationale ungdomslejr
August 2010

I 2008 var det i Brasilien, og i 2006 blev den internationale lejr såmænd afholdt i Danmark, med DKU som arrangør.

Det vil være en kæmpeoplevelse at deltage på den 23. IUL i Venezuela. Unge danske antifascister og antiimperialister opfordres kraftigt til at tage med.

Lejren har en officiel hjemmeside (på spansk)
http://cijaavenezuela.blogspot.de/

Tilmelding og yderligere oplysninger – kontakt DKU
dku@dku99.dk

Netavisen 27. april 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater