Tunesiens Kommunistiske Arbejderparti fordømmer angrebet på Libyen

København, 20/03/11
(CAKO)

I en udtalelse med overskriften ”Erklæring om den militære intervention i Libyen”, dateret den 20. marts og postet på partiets hjemmeside, fordømmer Tunesiens Kommunistiske Arbejderparti Vestens militære angreb på Libyen.

Partiet skriver blandt andet:

”Tunesiens Kommunistiske Arbejderparti mener, at formålet med denne intervention ikke er at beskytte det libyske folk imod Gaddafis vold, men at besætte Libyen, underkaste dets folk, plyndre dets rigdomme, anvende dets territorium til etableringen af militærbaser for at kontrollere det nordlige Afrika, sikre den zionistiske entitet og beskytte de imperialistiske magters interesser i regionen.”

Senere i udtalelsen hedder det:

”Tunesiens Kommunistiske Arbejderparti udtrykker sin afvisning og fordømmelse af den militære intervention og kræver et øjeblikkeligt stop for denne. Endvidere opfordrer partiet alle antiimperialistiske kræfter i den arabiske og islamiske region samt i hele verden til at handle og alle verdens folk til at gå ud i marcher og demonstrationer og engagere sig i alle former for kamp for at standse denne intervention.”

Kilde: بيان حول التدخل العسكري في ليبيا, http://albadil.org/spip.php?article3741, 20. marts 20

http://www.albadil.org/spip.php?article3741

Se også
Interview med Hamma Hammami, PCOT

Netavisen 21. marts 2011


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater