Protest mod besættelse og massakrer i Bahrain

Fotoreportage: Kommunistisk Politik

BAHRAIN BLØDER – STOP VOLDEN! BAHRAIN BLØDER – VERDEN REAGÉR!
Under disse råb blev der lørdag den 19. marts demonstreret på Rådhuspladsen i Århus i solidaritet med befolkningen i Bahrain.

Efter den saudiarabiske invasion af landet har der foregået en massakre på fredelige og ubevæbnede demonstranter, der har krævet demokratiske reformer i det enevældige kongedømme. Udenlandske tropper ryddede dagen efter invasionen sit-in på Perlepladsen i hovedstaden Manama. Ledere af protesterne blev fængslede. Fredag blev angiveligt mindst 52 mennesker dræbt af soldater og sikkerhedsstyrker.

Et par hundrede mennesker på tværs af nationaliteter gjorde deres for at råbe offentligheden op og gøre opmærksom på det blodbad, der lige nu foregår uden den store medieopmærksomhed, og kræve stop for massakrerne og den fremmede besættelse.. Invasionen af Bahrain er stiltiende støttet af USA og NATO-magterne, der samtidig har indledt en angreb på Libyen.

Demonstrationen, der blev organiseret på mindre end et døgn, udtrykte ubetinget støtte til befolkningens ret til også i Bahrain at kæmpe for frihed og mod diktatur.

Netavisen 19. marts 2011
 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne