Danske højrekrigere og deres internationale bagland

Kommunistisk Politik 22, 2010
Opdateret

Kommunistisk Politik stod under karikaturkrisen i 2006 helt alene med at påvise den internationale sammenhæng Flemming Rose indgik i, da han som kulturredaktør på Jyllands Posten fik lavet og trykt de 12 Muhammed-tegninger, som sænkede Danmarks navn i verden til et lavpunkt.

Dengang skrev vi i artiklen ’Afsløret: Neocon-mænd bag Jyllands Postens storpolitiske provokation’, der påviste Flemming Roses, Lars Hedegaards og andre danske zionistiske højrefolks tætte forbindelser med toneangivende amerikanske ’neokonservative’  som Daniel Pipes og andre propagandister af had mod arabere og islam på vegne af det zionistiske Israel.

Vi konstaterede her, at karikaturkrisen var en international storpolitisk intrige og satte spørgsmålstegn ved, hvorvidt satireprovokationen i sidste ende  var Flemming Roses egen opfindelse, selvom Rose ifølge myten  var  eneansvarlig og i øvrigt uvidende om, at tegningerne ville vække international furore.

Nu er Rose og Hedegaard i færd med selv at gennemhulle den og bekræfte karikaturtegningernes karakter af intrige og provokation.

De to herrer er kommet op at toppes om, hvor vidt de på forhånd drøftede sagen og dens mulige følger. Den rabiate zionist Lars Hedegaard vil gerne tage noget af æren for provokationen, mens Rose benægter alt.

Hedegaard er bekendt som formand for det såkaldte ’Trykkefrihedsselskabet’, der blev stiftet i 2004 på initiativ af David Gress, Lars Hedegaard, Søren Krarup, Jesper Langballe og Kai Sørlander, og i hvis bestyrelse i dag bl.a. Krarups datter Katrine Winkel Holm sidder. Dette DF-selskab har også rigtig gode forbindelser til Geert Wilders, som Morten Messerschmidt giver gode råd om at imitere noget stuerent.

Dansk Folkeparti indgår på EU-plan i en international gruppe af ekstremistiske og fascistoide højrefløjspartier, der afholder fællesmøder for at koordinere deres politik, senest i Wien for kort tid siden. I gruppen indgår Østrigs Friheds Parti, FPO – Lega Nord, Italien – Vlaams Belang, det flamske nationalistparti der går ind for løsrivelse fra Belgien – Slovakiets Nationale Parti – samt Sverigedemokraterna. Ifølge mødeværten FPö har disse partiet et venskabeligt forhold til: Front National, Frankrig – Gert Wilders’ hollandske FVV – Ungarns Jobbik – Bulgariens Ataka og Grækenlands Laos.

Nedenfor linker vi til tre artikler af Christian Rask om Rose og Hedegaard, deres interne stridigheder og amerikansk-israelske venner, bl.a. fra  den zionistiske terroristorganisation Jewish Defense League.

De er offentliggjort på  den udmærkede netavis P77 – www.p77.dk – hvor bl.a. bloggeren Margrethe S. Hansen bringer sine afsløringer af den ekstreme politiske højrefløjs bedrifter, og derfor  systematisk lægges for had af falanksen af rabiate højrebloggere.

Se

Var muhammedkrisen med vilje?
Udgav Flemming Rose og Jyllandsposten de 12 muhammedtegninger vel vidende, at der var risiko for ramaskrig i den arabiske verden? Flemming Rose og Lars Hedegaard er uenige om en telefonsamtale før Muhammedtegningerne blev udgivet i Jyllandsposten

Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation
Når Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard og muhammedtegneren Lars Vilks holdt foredrag for få uger siden i USA og Canada, var det samarbejde med en kendt voldelig terrororganisation i USA.

Christiansborg-politiker: Jeg er rystet
Lars Hedegaards forbindelse til terrorgruppen Jewish Defense League får nu Christiansborg-politikeren Kamal Qureshi på banen.

Netavisen 13. november 2010


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne