Protest i Odense mod Israel: Drop venskabsby


Foto: Kommunistisk Politik

Henved 400 mennesker, heraf mange palæstinensere og tyrkere, deltog tirsdag i protestdemonstration på Flakhaven i Odense mod den israelske massakre på den internationale nødhjælpskonvoj og mordet på solidaritetsaktivisterne mandag. Blandt kravene der blev rejst var også at Odense dropper sin israelske venskabsby.

Der skal reageres kraftigere på den israelske massakre, opfordrede talerne på demonstrationen. Det tidligere byrådsmedlem for Enhedslisten Anna Rytter fik massivt bifald, da hun opfordrede til at Odense dropper sin israelske venskabsby Petah-Tikva for at sætte streg under protesten.

Forslaget fik umiddelbar tilslutning fra det socialdemokratiske byrådsmedlem Mohammed Mansour, der også var blandt talerne.

Netavisen 2. juni 2010


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne